PROBLEEM MET MOBISTAR

UNIEK ID: 1927

Klantenservice van Mobistar trekt op niks

1.571 keer gelezen
22 juni 2011

De klantenservice van Mobistar trekt op niks. 2 jaar geleden had ik voor de dochter een abonnement voor de GSM gekozen van 10€/maand met duizend sms'en inbegrepen. 2 jaar na datum krijgen we plots een faktuur van bijna 50€. Mijn vrouw gaat naar de winkel van Mobistar. Blijkbaar was de promotie afgelopen. Toen mijn vrouw vroeg waarom we niet verwittigd werden was het antwoord van de bediende "Als we ons daar moeten met bezighouden". Op de vraag of we een ander abonnement konden nemen was het antwoord "Tuurlijk geen probleem, maar daarvoor zal uw man moeten langskomen want het abonnement staat op zijn naam". Op de vraag of we dit via het internet konden regelen was het antwoord "NEEN". 's Avonds thuisgekomen heb ik even op de website van Mobistar gekeken en bleek het perfect mogelijk om een nieuw abonnement te kiezen. Afhandeling was daags nadien in orde. Nu enkele maanden terug neem ik een abonnement voor de iPad. Bij nader inzien bleek dit toch niet de juiste keuze te zijn, dus wil ik dit abonnement opzeggen. Op de site staat duidelijk vermeld dat je dit abonnement ten alle tijde kan opzeggen. Ik bel dus op zaterdag naar de klantendienst. Na het doorlopen van alle menu's kom ik bij de optie "opzeggen abonnement". Wat blijkt als je dit kiest ? "Sorry onze klantendienst is gesloten op zaterdag". Ik ging ondertussen al 5 minuten aan de telefoon. Op maandag terug gebeld, terug de menu's doorlopen en uiteindelijk een dame aan de lijn die me wist te zeggen dat het in orde was, ze zou het doorgeven en men zou mij terugbellen. Niks meer van Mobistar gehoord, dus zelf teruggebeld. Na de gebruikelijke opties gekozen te hebben krijg ik een dame aan de lijn die me doodleuk verteld dat ze het abonnement niet kunnen opzeggen, ik moet maar een aangetekend schrijven sturen. Waarom kan dit niet vermeld worden bij het eerste contact. Zo lijkt het alsof men bij Mobistar niet weet waaroven men het heeft.

Blijkbaar is het dus vrij eenvoudig om klant te worden bij Mobistar, maar eenmaal je klant bent wordt je aan je lot overgelaten en is het plots zeer moeilijk om nog iets gedaan te krijgen.

Gewenste Oplossing

Herorganisatie klantenservice en betere bediening van bestaande klanten.
Ongepast?
Nuttig?
Geplaatst door
Peter

TalkToo's: 0

Commentaren
Geef ook een reactie

Je bent nog geen gebruiker ofwel ben je niet aangemeld. Log je snel in of maak een nieuw account aan om een reactie te kunnen geven!